Accueil > NASLOVNA > FREE TIME > MUZIKA > NAKON ŠTO JE SLAĐA NAPUSTILA ĐOGANI, OVU PEVAČICU JE ĐOLE HTEO DA ANGAŽUJE KAO (...)

NAKON ŠTO JE SLAĐA NAPUSTILA ĐOGANI, OVU PEVAČICU JE ĐOLE HTEO DA ANGAŽUJE KAO NJENU ZAMENU !

jeudi 4 mai 2017, par webmaster

FOTO : Facebook.comAUTOR : D. D.

Popularna dens grupa Đogani trebalo je da bude u sasvim drugačijem sastavu !

Evo ko je trebalo da bude tu umesto Vesne !
Nakon što se poznati muzički par Slađa Delibašić i Đole Đogani rastao, ostalo je upražnjeno mesto pevačice u grupi koja je bila izuzetno popularna. Velika tražnja za njihovim nastupima ubrzala je Đoleta da što pre zameni doskorašnju suprugu koja je bila i pevačica grupe.
- Malo je falilo da prekinem da se bavim pevanjemi igranjem. Nisam imao ljude, pevačicu… Ja sam bio taj koji je pisao tekstove i producirao - rekao je Đole a prenosi "Telegraf".
Ubrzo, on je shvatio da je Vesna Trivić, njegova sadašnja supruga, a tadašnja igračica ipak prava za taj posao, pa je morao da "ispali" Katarinu Ostojić Kayu.
- Dobio sam pesmu “Ponekad” i rešio da probam da nađem pevačicu. Vesna mi je pomagala, stupio sam u kontakt sa Kajom i krenuli smo u Novi Sad da čujemo kako peva. U jednom trenutku je u kolima Vesna počela da pevuši, ja sam stao i zamolio je da otpeva. Nije htela, bilo joj je glupo zbog Slađe, ali uspeo sam da je nateram i to je bilo to. Okrenuo sam auto za 180 stepeni i vratili smo se za Beograd - napomenuo je on.

Messages