Accueil > NASLOVNA > ZENSKI KUTAK > ZDRAVLJE > Kako post može da pomogne u lečenju raka ? Dođite na tribinu „Blic žene“ i (...)

Kako post može da pomogne u lečenju raka ? Dođite na tribinu „Blic žene“ i saznajte

lundi 3 avril 2017, par webmaster

zena.blic.rs/BLIC ŽENA

U toku je Uskršnji ili Veliki post, koji se smatra najstrožijim u hrišćanstvu.

Zašto je post važan, šta se dešava u našem organizmu dok postimo i da li post može da pomogne u prevenciji nekih bolesti, saznajte u sredu 5. aprila na tribini BLIC ŽENE „Post okrepljuje i dušu i telo" u Velikoj sali Doma omladine.

„Blic žena“, najtiražniji ženski magazin u regionu, učestvovaće i ove godine na 15. Festivalu zdravlja u Beogradu. Slogan festivala, koji se održava 5. i 6. aprila u Domu omladine od 10 do 20 časova, glasi „Ništa nije važnije od zdravlja“. Ovogodišnji Festival posvećen je zdravim stilovima života, borbi protiv neracionalne upotrebe antibiotika i značaju savremene radiološke dijagnostike u ranom otkrivanju bolesti. Na manifestaciji će učestvovati više od 80 izlagača, a na nekoliko punktova biće organizovani i razni besplatni pregledi za građane.

A kako je u toku Uskršnji post, „Blic žena“ će u okviru festivala u sredu 5. aprila u 18 časova organizovati tribinu pod nazivom „Post okrepljuje i dušu i telo“. Na tribini će govoriti eminentni stručnjaci :

Prof. dr VESNA DIMITRIJEVIĆ SREĆKOVIĆ, internista endokrinolog na Klinici za endokrinologiju, dijabetes i metaboličke poremećaje KCS
MILKA RAIČEVIĆ, nutricionista i aromaterapeut
JOVICA NEŠKOVIĆ, šef i glavni kuvar hotela „Crowne Plaza“.

Od njih ćete saznati sve o tome zbog čega je dobar post, šta se dešava u našem organizmu kad postimo, kako da napravite najzdravije posno jelo... Tokom tribine dr Vesna govoriće i o svojoj knjizi „Post, put u život“ koju je napisala sa prof. dr Vladimirom Vukašinovićem.

Dođite na našu tribinu da naučite nešto novo i korisno, a očekuju vas i degustacije posnih specijaliteta. Ulaz je slobodan, a tribina će se održati u Domu omladine u Velikoj sali u suterenu.
Dođite da se družimo i da čujete nešto novo i korisno ! Čekamo vas !

Messages